Länk till vår anslagstavla

Vi finns även på Facebook

KFSH på Facebook »

Vädret i Hälsingland

booked.net

booked.net

booked.net

Kommunalförbundet södra Hälsingland söker brandmän för semestervikariat 2019

Kommunalförbundet södra Hälsingland (KFSH) bildades den 1 april 2009. Förbundet har fått ansvaret från medlemskommunerna Bollnäs, Söderhamn och Ovanåker att ansvara för förebyggande och operativ räddningstjänst, kris och säkerhet, informationssäkerhet samt serveringstillstånd för alkohol, tillsyn av tobak, folköl samt receptfria läkemedel. KFSH ansvarar dessutom för en förvaltarenhet som gode män och förvaltare.

 

Räddningstjänsten södra Hälsingland består av sju räddningsstationer varav två, Bollnäs och Söderhamn, är heltidsstationer och bemannas dygnet runt. Bemanningen på heltidsstationerna är 1+4 samt en räddningschef i beredskap (RcB). Räddningstjänsten södra Hälsingland gör ca 900-1 000 utryckningar per år. Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba hos oss sommaren 2019 i vårt förbund!

 

Arbetsuppgifter

Räddningstjänsten södra Hälsingland erbjuder dig en chans till ett omväxlande och varierande arbete som brandman sommaren 2019. Vårt fokus är att våra invånare ska kunna känna trygghet och säkerhet när de vistas i våra medlemskommuner. Arbetsuppgifterna omfattas av utryckningstjänst, förebyggande arbete, övning, fysiskt träning, underhåll av fordon, utrustning och lokaler. Denna tjänst innefattar skifttjänstgöring, d v s dag- och nattpass. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Har examen i utbildningen Skydd mot olyckor (alternativt två terminer genomförda), 15 veckors brandmannautbildning eller GRIB-utbildning.
 • Har B-körkort. C eller högre är meriterande.
 • Har intyg på godkänt åldersrelaterat rullbandstest (testet får ej vara äldre än 6 månader).
 • Är simkunnig (guldbojen).
 • Är en trygg och stabil person med god självkännedom.
 • Är empatisk, stresstålig, social och kan samarbeta och fungera i en grupp, men även kan arbeta enskilt och självständigt.
 • Har en positiv attityd och är flexibel; kan anpassa dig efter ändrade omständigheter.

Vid eventuell anställning genomgår du 1-2 veckors introduktionsutbildning på någon av våra två heltidsstationer i slutet av maj/början av juni 2019.

 

Anställningsvillkor

Vi kommer att behöva vikarier på båda våra heltidsstationer, Bollnäs och Söderhamn. Antingen blir du placerad på en station under hela vikariatet, eller så kommer du arbeta på båda stationerna. 

 

Lön

Arbetsvillkor enligt AB och bilaga E. Kollektivavtal finns. Fackliga företrädare finns för BRF och Kommunal som går att nå på tfn 0278-540 000 (vx). 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till info@kfsh.se eller adress Kommunalförbundet södra Hälsingland, 821 80 Bollnäs. Märk ansökan "Sommarvik 2019".

 

I ansökan skall du bifoga:

 • CV
 • Personligt brev
 • Kopia på körkort
 • Intyg på godkänt åldersrelaterat rullbandstest
 • Guldbojen intyg

Sista ansökningsdag är 2018-12-01.

 

Om du blir aktuell för intervju och tester kommer du att bli kontaktad innan 20 december. Testdag kommer att ske i slutet av januari.

 

Kontakt

Stefan Sahlén, Operativ avdelningschef, stefan.sahlen@kfsh.se, 

0270-540 041

Elin Nyström, Brandman/rekryteringsansvarig, elin.nystrom@kfsh.se, 

070-308 65 47